Thursday, November 21, 2013

Άμεση ανάγκη επαναδραστηριοποίησης Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων Π.Κ. στο Ηράκλειο

Ηράκλειο 21-11-2013

ΚΑΛΕΣΜΑ

Στη σημερινή συνάντηση των Εργαζομένων του ΠΚ στο Ηράκλειο επιβεβαιώθηκε η ανάγκη δράσης μέσα από ένα συλλογικό όργανο άμεσα, συντονισμένα και συντεταγμένα.
Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Πανεπιστημίων, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία κάνουν την παραπάνω διαπίστωση ακόμη πιο επιτακτική.
Εν προκειμένω, το συλλογικό όργανο για τους Μόνιμους & με Σύμβαση ΙΔΑΧ Υπαλλήλους, είναι ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΠΚ στο Ηράκλειο.

Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να επαναδραστηριοποιηθούμε στο πλαίσιο του Συλλόγου για:
1) Ενεργή συμμετοχή στις δράσεις του Συλλόγου
Συμμετοχή και απαρτία στις γενικές συνελεύσεις προκειμένου να διευκολύνεται η λήψη κρίσιμων  αποφάσεων.
2) Υλοποίηση των συλλογικών αποφάσεων
Έμπρακτη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΠΚ, στις ομάδες εργασίας, επιτροπές κλπ.
3) Οικονομική Τακτοποίηση των Εγγεγραμμένων Μελών στο Σύλλογο
Διαπιστώνεται η ανάγκη δημιουργίας ικανού αποθεματικού, προκειμένου να προσληφθεί νομικός σύμβουλος και να καλυφθούν τρέχοντα έξοδα του Συλλόγου (πχ. Συνδρομή στην Ομοσπονδία Διοικ. Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
4) Εγγραφή-Δραστηριοποίηση των Υπαλλήλων
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη ο Σύλλογος να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει το σύνολο του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο πνεύμα αυτό καλούμε:
•  τους Συναδέλφους (Μόνιμους & ΙΔΑΧ) που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο Σύλλογο να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, το συντομότερο δυνατό, αποστέλλοντας τη συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ Εγγραφής στην ηλεκτρονική Διεύθυνση  e-mail:  liadaki@edu.uoc.gr  (Γραμματέας Συλλόγου: κ. Ιωάννα Λιαδάκη, τηλ. 2810 39 4883)

•  όλους τους εγγεγραμμένους Συναδέλφους να τακτοποιήσουν Οικονομικά τη συμμετοχή τους στο Σύλλογο, με δεδομένο ότι το κόστος Εγγραφής, που ισοδυναμεί με την ετήσια συνδρομή, ανέρχεται στα πέντε (5) Ευρώ.
Για την σχετική ενημέρωση των οφειλών καθώς και για την καταβολή των συνδρομών, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Ταμία του Συλλόγου κ. Μανώλη Νουκάκη (τηλ. 2810 39 4789 e-mail: noukakis@lib.uoc.gr )

Από το ΔΣ του Συλλόγου


ΑΙΤΗΣΗ Εγγραφής στο Σύλλογο ...


...

No comments:

Post a Comment